ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΑΠΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΕΦΗ)
Με τον ερχομό της νέας χρονιάς και σήμερα που όλα αλλάζουν στην χώρα μας πήρα την απόφαση για μια νέα# Εκκίνηση# στον Δήμο Κατερίνης δίπλα στον Κώστα Κουκοδήμο στον αθλητή-ολυμπιονίκη με διεθνή φήμη .

Η εφαρμογή του νέου νόμου-Κλεισθένης για πρώτη φορά στην αυτοδιοίκηση απαιτεί ανθρώπους σαν τον Κώστα Κουκοδήμο ο οποίος εφόσον υπηρέτησε τα ολυμπιακά ιδεώδη σίγουρα δεν θα είναι ένας συγκεντρωτικός δήμαρχος και με την πολυετή κοινοβουλευτική του εμπειρία θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην σύνθεση δυνάμεων έτσι ώστε να υπάρξει διοίκηση στο Δήμο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των πολιτών.

Σε αυτήν την πρόκληση αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ώστε με τις επιστημονικές μου γνώσεις και με τις αναφορές μου στην κοινωνία να προσφέρω κι εγώ στην ανάπτυξη του δήμου μας, γιατί δεν μας χωρίζει τίποτα από το παρελθόν αλλά μας ενώνει το μέλλον των παιδιών μας.

Βιογραφικά στοιχεία

Αγρ.Τοπογράφος Μηχανικός

Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ και Μελετήτρια Δημόσιων & Ιδιωτικών Έργων.

Παντρεμένη με τον Σαπίδη Μιχάλη Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ και ΜΗΤΕΡΑ δύο παιδιών του Γεωργίου Σαπίδη υπ.Διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ. και της Δήμητρας Σαπίδου φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής του Δ.Π.Θ.

Διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκοκομείου Κατερίνης και συντέλεσε στην αποπεράτωση και μετεγκατάσταση στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Διετέλεσε Γενική Γραμματέας,υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων και μέλος επί σειρά ετών στην ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Μέλος του Αθλητικού Σωματείου Κατερίνης Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ και του ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Μέλος του Φιλόπτωχου Συλλόγου Κατερίνης ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ
Μέλος επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ,του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης.