Για όσους δεν με γνωρίζουν επιτρέψτε μου να σας συστηθώ… 

Είμαι ο Ιωάννης Συμεωνίδης και είμαι το πρώτο από τα τρία παιδί της οικογένειας του Συμεωνίδη Γεώργιου και της Συμεωνιδου Σταυρούλας. Ο πατέρας μου Μικρασιάτης πρόσφυγας και η μητέρα μου βλάχα από τον Κοκκινοπηλό, δυο απλοί αλλά σπουδαίοι άνθρωποι, αγωνίστηκαν δουλεύοντας σκληρά, φροντίζοντας να μην μας λείψει το οτιδήποτε και δίνοντας μας όλη τους την αγάπη !! 

Συνοδοιπόρος και στήριγμα στην ζωή μου εδώ και είκοσι χρόνια, η σύζυγος μου Κατερίνα Σαμαρά, που μου χάρισε ότι πιο πολύτιμο έχω στην ζωή μου, τα δυο μου παιδιά Γιώργο και Σταυρούλα. Μαζί με τα αδέλφια μου, Τάσο και Κώστα, από πολύ μικρή ηλικία δραστηριοποιηθήκαμε επαγγελματικά με το εμπόριο και με πολλή δουλειά, κόπο, αγάπη και σεβασμό μεταξύ μας, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μια υγιή οικογενειακή επιχείρηση και να πορευτούμε στην ζωή με αξιοπρέπεια και στο μέτρο του δυνατού με επιτυχία. 

Για όσους με γνωρίζουν, είμαι απλά ο Γιάννης. Ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό, που αγαπά την οικογένεια του, τους φίλους του, την πατρίδα του. Ένας ενεργός πολίτης με άποψη και ενδιαφέρον για όλα όσα καθημερινά συμβαίνουν στον τόπο μας. Ένας ερασιτέχνης παράγοντας του ποδόσφαιρο και του αθλητισμού γενικότερα που με πάθος, συνέπεια και ειλικρίνεια υπηρετώ τον χώρο, και βοηθώ τα Σωματεία. 

Σήμερα ανήμερα της ονομαστικής μου γιορτής αποφάσισα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα του καλού φίλου και υποψήφιου Δημάρχου ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ. 

Μια νέα ΕΚΚΙΝΗΣΗ στην ζωή μου…. που ελπίζω με τη δύναμη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, θα με οδηγήσουν με επιτυχία στον τερματισμό!!!